Komende dagen...
Door: Richard en Nanda
03 April 2010 | Japan, Tokio
Hallo allemaal,
Wegens tijdgebrek en gebrek aan internet laten de reisverslagen soms wat op zich wachten. Komende dagen wordt internet schaars, dus het kan zijn dat het even duurt voor het volgende verslag op de site komt.
We doen ons best!
Richard en Nanda
PS: Het weer is al een paar dagen erg goed (zonnig en warm) dus geen sneeuw en regen meer gehad :-)
We doen ons best!
Richard en Nanda
06 April 2010 - 13:45
Nathan Brouwer:
Onzin, gewoon regelmatig blijven posten.
Je hebt toch ook een telefoon met roaming gprs ? -
06 April 2010 - 15:00
Rsenior:
Zeg nou maar dat je vakantie hebt en dat het een vakantie is zonder verplichtingen. Nog niet eens zo lang geleden kreeg je een kaartje uit den vreemde en daar moest je het mee doen. Dus jullie verwennen ons enorm.
Overigens nog hartelijk dank voor het mooie briefje op het mooie papier. -
06 April 2010 - 17:53
Annette:
Hoi,
Zoals Rsenior al zegt, zijn we reuze verwend door jullie prachtige verslagen.
Dus even rustig aan mag dan ook best.
Kunnen we alleen niet reageren :-) haha
en nu maar verder genieten XXX -
06 April 2010 - 19:03
Meriam:
We zullen het missen, maar we overleven het wel hoor! Heel veel plezier verder en dan lezen we wel weer wanneer de verbinding weer tot stand is gekomen. Heel veel liefs xx -
06 April 2010 - 19:07
Maaike:
Geeft niet hoor, geniet van jullie vakantie en we zien het volgende verslag wel verschijnen!! Doe rustig aan en fijn dat het weer wat opknapt! (Hier was het vandaag ook zonnetje en 15 graden :-)
Liefs van familie frouws :-) -
06 April 2010 - 19:58
Wan Man:
Hey Richigo & Nanda,
Echt genoten van jullie boeiende reisverslagen en foto's.
Met het Paasweekend was ik weer helemaal bij(gelezen) ;-)
En hebben jullie ook de groene thee varianten van de broodjes uitgeprobeerd bij jullie favoriete broodjeszaak? :-P
Nog een fijn verblijf en veel reisplezier in Nippon!
Sayonara, Wan
07 April 2010 - 12:23
Marcel:
Ik begrijp het allemaal...beetje rust kan dan ook geen kwaad, hoewel je dan natuurlijk ook wel weer wat mist!